Terugblik op 2018: TROTS

Met trots en dankbaarheid blik ik terug op 2018! Het was een bijzonder en memorabel jaar.

Het was het jaar waarin mijn oudste dochter slaagde voor haar eindexamen.

Het was het jaar waarin ik mooie opdrachten mocht uitvoeren en starten voor onder andere Ahold en Stichting DUWO, beide marktleiders in hun branche met de wens een transitie te maken in hun Customer Service domein.

Het was ook het jaar waarin mijn moeder gezond van lijf en geest de leeftijd van 70 jaar bereikte.

Het was een jaar waarin ik oude bekenden tegenkwam én vele nieuwe mensen heb ontmoet. Wat is verbinding leggen toch ontzettend leuk, waardevol en inspirerend.

Maar bovenal was het natuurlijk het jaar waarin ik mijn droom heb verwezenlijkt: het schrijven en publiceren van een boek! Ik kijk met veel plezier en trots terug op het schrijfproces, de feestelijke boekenborrel in Waanders en de lovende reacties die ik heb gekregen, soms ook uit zeer onverwachte hoek.

De dag waarop mijn boek Kern van de Zaak het licht zag, was voor mij het hoogtepunt van een heel gaaf jaar.

Met veel vertrouwen en energie kijk ik uit naar dit nieuwe jaar. Het jaar waarin ik een andere droom hoop te verwezenlijken op een heel ander gebied: het lopen van ‘de Halve van Zwolle’.

Proost op al het goede dat we meenemen en al het mooie dat 2019 mag brengen.

Proost op een waarde(n)vol jaar met de klant in het hart!

 

 

Top